Uw vakantiehuis

Wij vinden Casa de Ferias M&M  echt een ideale vakantieonderkomen (Algarve)!!! Door dit vakantieparadijsje te huren in Portugal heeft u alles binnen handbereik: de werldberoemde visrestaurants in Olhao, de beste vismarkt van de Algarve, de brede zachte zandstranden zoals Praia de Faro, Fuseta, Ilha da Culatra/Farol en Armona , de kleurrijke winkels, idyllische dorpjes (Fuseta , Loule en  Moncarapacho) en steden met een gezellige reuring (bijv. Faro, de hoofstad van de Algarve op 15 min. auto afstand, of zelfs Aymonte Spanje). Casa M&M  is  centraal doch rustig gelegen, rustiek en authentiek, typisch Portugees in haar look. De sfeer is besmettelijk…u zult er willen blijven. Dit voor 1951 gebouwde huis (daarvoor werd het nog niet bijgehouden) bevindt zich in een straat dat op zich al voor life entertainement zorgt door te kijken naar de vriendelijke Portugese mensen die door deze straat lopen. Probeer het eens … is erg ontspannend!!

Uw sfeervol vakantiehuis met een centrale ligging huren:
Maar… dit  stekkie is ook praktisch, functioneel en per auto en trein goed bereikbaar. Olhao is heel centraal gelegen, een klein kwartiertje van Fairo airport en dichtbij golfterreinen , stranden en heuvels.
Deze vakantiewoning is geschikt voor 2 personen. Voor de locatie kunt u op google maps kijken: Travessa Almirante Reis 17, Olhao, Portugal.
(op onze contact pagina kijken) Geen vakantiecomplex of park met alleen toeristen, maar een unieke reiservaring.
De Algarve (Portugal) is echt een hele leuke streek met veel Engels sprekende mensen, alle soorten stranden, van de schitterende brede en zachte zandstranden van de Oost-Algarve tot de hoge kliffen van de West-Algarve, met de lekkerste visrestaurants van Europa (ons Olhao!!). Veel bekende Nederlanders verblijven hier een deel van het jaar en het zou leuk zijn om ook u te mogen verwelkomen!