De indeling

Op de begane grond van uw vakantiehuisje is een kleine, gezellig ingerichte zitkamer met open keuken. Er is een zeer comfortabele bank  met daar tegenover een TV en de keuken is compleet ingericht voor een maaltijd maken ( indien u een keertje niet uit wilt dineren of van koken houdt).
Senseo-apparaat (met een paar senseopads), waterkoker, citruspers, staafmixer, strijkijzer,  combi-magnetron, electrische kookplaat, koeklast en wasmachine. Het water is drinkbaar, maar bevat meer chloor dan in Nederland.
Bij aankomst verzorgen wij ook op verzoek een gevulde opbergkast en koelkast, dus mail gerust uw boodschappenlijstje.
In de badkamer is een kleine fohn.
U kunt gratis gebruik maken van het WIFI internet en wat spelletjes zijn aanwezig. Ook linnengoed zoals badlakens, 1 groot strandlakenen beddengoed is goed verzorgd. 

De slaapkamer is romantisch en sfeervol. Een TV die voor liefhebbers ook naar buiten gedraaid kan worden zodat u vanuit het balkon TV kan kijken. De TV bevat ook radiozenders. Er is een grill/gourmetstelletje aanwezig. De Portugese keuken bevat zoveel houtskool grillgerechten en er zijn er vele goed betaalbare van in Olhao, zodat een barbeque ons overbodig leek. Wel is er een Nescafe Dolce Gusto apparaatje ( met wat pads en een fles water) en een waterkoker ( met wat thee) voor slaapkamer en balkon.

Het balkon grenst aan de slaapkamer. Met name in de ochtend en avond zon, wat het ontbijt en diner daar aantrekkelijk maakt. Uit lunchen is ook echt een gouden tip hoor en dan met name waar veel Portugese mensen lunchen, voor een goed prijs/kwaliteit verhouding!! Ook is het geinig om vanaf het balkon op de straat te kunnen kijken.

Het dakterras is erg geschikt voor lezen, zonnen en samen ontspannen in ieder een eigen hangmat. Wij hebben voor de gasten een lekker groot bed omgetoverd tot zonnebed!! Het is leuk om daar de vele daken en dakterrassen in de omgeving te zien. Echt een authentiek uitzicht dus.