Boekingsinformatie

Boek NU en verzeker u van een heerlijke vakantie in de zonnige Algarve en geniet van VEEL zon en stralend blauwe luchten in dit knusse huis. 
Voor vragen en reserveringen: casadeferiasmm@gmail.com

DE TARIEVEN en beschikbaarheid zijn per mail op te vragen via casadeferiasmm@gmail.com

Neem gerust contact met Marlène van Casa de ferias M&M voor het huren en informeren van dit gezellige vakantiehuis in Portugal, Algarve!  

Bij aankomst wordt u opgewacht door Marlène, de eigenares en gastvrouw,  die de check-in met u doet en u de sleutels zal overhandigen. Zij woont  met Maarten in Fuseta een nabij gelegen dorp en is dus altijd snel ter plekke mocht u haar nodig hebben.

  • Betalingscondities: Bij boeking dient u 50% van de huursom aanbetalen. Na ontvangen van het ingevulde boekingsformulier en aanbetaling stuur ik u een bevestigingsmail en dan is de boeking definitief. Ik raad u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De resterende 50% graag bij aankomst contant afrekenen. 
  • In geval van eventuele ongelukken ter plaatse, door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt, kan ik geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden;  er is echter wel een service van Imergencies voor u georganiseerd.
  • Borg 100 euro: graag contant geven bij aankomst dan krijgt u dit bij vertrek retour.
  • Aangeraden hiervoor een reisverzekering te regelen.
  • 4 Weken voor vertrek krijgt u een routebeschrijving per mail toegezonden.